top of page

UITLEG OVER ONZE WERKZAAMHEDEN

vloerisolatie

Vloer isolatie via de kruipruimte

Tijdens onze inspectie aan huis controleren wij de kruipruimte. Wij meten de diepte, bekijken de ondergrond en de aanwezigheid van vocht. Indien het een droge ruimte betreft adviseren wij bij voldoende ruimte rechtsreeks tegen de onderkant van de vloer te isoleren. Dit doen wij met Icynene / HBS Spuitschuimisolatie , een milieuvriendelijk 100% water geblazen materiaal, licht van gewicht, volledig naadloos en ademend. Hierdoor kan het ook op houten vloeren gebruikt worden.

Op de dag van uitvoer worden alle werkzaamheden met u doorgenomen. Nadat de uitvoering is gerealiseerd wordt alles keurig opgeruimd en ontvangt u een duidelijke factuur wat tevens uw garantiebewijs is voor 25 jaar. 

dakisolatie

Dak isolatie

Tijdens onze inspectie aan huis controleren wij het dak vanaf de binnenkant. Wij bekijken de mogelijkheden en bespreken deze met u. Wij isoleren tussen de balken met Icynene. Dit is een milieuvriendelijk 100% water geblazen materiaal, licht van gewicht, volledig naadloos en ademend. Hierdoor kan het ook op hout worden gebruikt. Na het isoleren kunt u de zolder indien nodig zelf aftimmeren met gipsplaten. Wij adviseren u daar graag in.

Op de dag van uitvoer wordt alles netjes afgeplakt en nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt alles keurig opgeruimd en ontvangt u een duidelijke factuur wat tevens uw garantiebewijs is voor 25 jaar. 

bottom of page