top of page

UITLEG OVER ONZE WERKZAAMHEDEN

Spouwmuur isolatie

spouwmuurisolatie.JPG

Tijdens onze inspectie aan huis controleren wij de spouw. Dit doen we door het boren van een gaatje in de voeg waarna we met een camera naar binnen kunnen kijken. Wij meten de diepte van de spouw en zien of er al eventueel isolatie aanwezig is. Tevens kunnen we zien of er in de spouw vervuiling zit en u daarover adviseren.

Op de dag van uitvoer worden er volgens een patroon gaten geboord in de voegen. Meestal is dit om de 80cm. Hierlangs wordt de Knauf Supafil met onze machines onder druk de spouw in geblazen. Hierdoor ontstaat er een isolatie deken in de spouwmuur waardoor het in de zomer koel blijft en in de winter de warmte niet verloren gaat. Is de spouw al deels gevuld met oude isolatie dan kunnen we na-isoleren met I-foam. Dit is een isolatie schuim dat zorgt voor een naadloze upgrade van de bestaande spouwisolatie.

Na het vullen worden alle gaten gedicht en wordt alles keurig opgeruimd. U ontvangt een duidelijke factuur wat tevens uw garantiebewijs is voor de termijn van 10 jaar.

Vloer en Bodem isolatie

vloerisolatie.png

Tijdens onze inspectie aan huis controleren wij de kruipruimte. Wij meten de diepte, bekijken de ondergrond en de aanwezigheid van vocht. Indien het een droge ruimte betreft adviseren wij bij voldoende ruimte rechtsreeks tegen de onderkant van de vloer te isoleren. Dit doen wij met Icynene , een milieuvriendelijk 100% water geblazen materiaal, licht van gewicht, volledig naadloos en ademend. Hierdoor kan het ook op houten vloeren gebruikt worden.

 

Is er te weinig ruimte of is de ruimte erg vochtig dan kunnen wij de bodem isoleren. Dit wordt gedaan met Neopixels bodemparels. Deze parels worden 27 cm dik op de bodem van de kruipruimte gespoten waardoor vocht geen kans meer maakt en eventuele stankoverlast verleden tijd is.

Op de dag van uitvoer worden alle werkzaamheden met u doorgenomen. Nadat de uitvoering is gerealiseerd wordt alles keurig opgeruimd en ontvangt u een duidelijke factuur wat tevens uw garantiebewijs is voor 25 jaar. 

Dak isolatie

dakisolatie.JPG

Tijdens onze inspectie aan huis controleren wij het dak vanaf de binnenkant. Wij bekijken de mogelijkheden en bespreken deze met u. Wij isoleren tussen de balken met Icynene. Dit is een milieuvriendelijk 100% water geblazen materiaal, licht van gewicht, volledig naadloos en ademend. Hierdoor kan het ook op hout worden gebruikt. Na het isoleren kunt u de zolder indien nodig zelf aftimmeren met gipsplaten. Wij adviseren u daar graag in.

Op de dag van uitvoer wordt alles netjes afgeplakt en nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt alles keurig opgeruimd en ontvangt u een duidelijke factuur wat tevens uw garantiebewijs is voor 25 jaar. 

bottom of page