top of page

VLOERISOLATIE ROZENBURG

Dé vloerisolatie specialist in Rozenburg

Isoleer nu jouw woning in Rozenburg en bespaar op de steeds oplopende energiekosten. Met een hoger wooncomfort én een toename van de woning woningwaarde als resultaat. Daarnaast zorgt de isolatie er ook voor dat de vloer zo'n 4 graden warmer blijft waardoor koude voeten in de winter tot het verleden behoren.  

Waarom kies je voor van Praet - Isolatie?

✅ Subsidie vanuit de overheid

 Binnen één dag de vloer geïsoleerd

✅ Dé specialist in Rozenburg

✅ Verhoog uw woningwaarde

✅ Terugverdientijd van 3-5 jaar

Subsidie voor vloerisolatie in Rozenburg

Het is ook in Rozenburg mogelijk om subsidie aan te vragen voor je vloerisolatie. Wij zorgen voor de benodigde documentatie waardoor er zonder problemen achteraf subsidie kan worden aangevraagd. De hoogte van de subsidie hangt af van het oppervlakte dat geïsoleerd wordt én of je één of meerdere verduurzamende maatregelen laat uitvoeren. 

Wat is je besparing met vloerisolatie?

Gemiddeld bespaar je met een geïsoleerde vloer zo’n 20% op de energierekening. Naast het verhogen van het wooncomfort is deze besparing meestal het belangrijkste. Het terugverdienen van de investering is afhankelijk van meerdere factoren maar voor de meeste klanten geldt dat dit binnen 3-5 jaar gerealiseerd is. 

Werkwijze en isolatiemateriaal

In combinatie met water als blaasmiddel brengen wij Icynene vloerisolatie aan tegen de onderkant van de vloer. Wij spuiten dit als een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Doordat het hecht aan bijna alle ondergronden is het mogelijk om zonder tussenpozen meerdere lagen over elkaar te spuiten wat weer resulteert in een beter eindresultaat. Zo ontstaat er een isolatie waarde variërend van Rd 3.95 bij 15cm dikte tot Rd 5.25 bij 20cm. 

Ben je geïnteresseerd in onze vloerisolatie en wil je graag een vrijblijvend advies ?

Vraag dan vandaag nog een adviesgesprek aan met onze adviseur.

Vloerisolatie Icynene
Vloerisolatie Icynene
Vloerisolatie Icynene
bottom of page